Wat is het grootste merk voor stemvervormer?

"Het hangt af van het type vervormer en de functies die u wilt.

De stemvervormer is de manier om de stem van de gebruiker om te zetten in spraak en de spraak in de oorspronkelijke tekst. Voor meer informatie over Voice Distorter check deze video: (klik op de foto om te bekijken) Laten we praten over de functie die u kiezen uit de video: Er is slechts een paar functies voor vervormer: de geluidskanalen die het volume van alle geluids- en kanaalselectie regelen. De eerste is een belangrijk kenmerk van de stemvervormer, omdat deze kan helpen op de volgende manier: u kiezen voor een volume dat dicht bij het geluid (zoals het is in youtube of soortgelijke apps) en ongewenste ruis in de audio te voorkomen. Dit is verbazingwekkend in vergelijking met Oilily Luiertas Als u geen geluidskanaal selecteert dat het juiste niveau heeft, vervormt de audio. Maar het belangrijkste voordeel van deze optie is dat u geen geluidsvervorming van het vervormingskanaal hoort wanneer u de vervormer gebruikt. Als u de vervormer wilt gebruiken om vervorming op de audio uiteindelijk te elimineren, u dit doen door het juiste geluidskanaal uit de lijst te selecteren. Dit onderscheidt het expliciet van artikelen zoals Babymoov Luiertas. Het belangrijkste kenmerk van de tweede is de kanaalselectie. U één kanaal of een groep kanalen selecteren die een algemeen geluid delen. U het geselecteerde kanaal gebruiken om het geluid van het vervormingskanaal gedurende een bepaalde periode te verminderen. De derde en belangrijkste optie is de audio-distortion-level-min. U deze instellen op 0 om het audiovervormingsniveau uit te schakelen.

De standaardwaarde is 0 en het niveau is ingesteld op basis van de vervorming-level-min. Het is ook mogelijk om het maximale vervormingsniveau in te stellen, in welk geval het wordt ingesteld op de frequentie van het geselecteerde kanaal. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals stemvervormer vergelijk.

Een ander voordeel van deze toepassing is dat het gebruik maakt van een low-complexity algoritme. Voor een algoritme met een hoge complexiteit wordt een gemiddelde van de twee vervormingen gebruikt, wat resulteert in een audio-vervormingsniveau dat meestal lager is dan verwacht. Dit is een bijkomend voordeel voor een audio-distortion-level-min van 0. De applicatie wordt ook geleverd met een optionele "audio-filter" optie. Hiermee u een filter gebruiken om te kiezen tussen twee typen vervormingseffecten, en u ook een aangepast filter toepassen op elke vervorming.