Wanneer zijn stemvervormer uitgevonden?

in de jaren tachtig. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Modelauto 1/12 Dus nu schrijf ik een artikel over de eerste stemvervormer in Nederland, en ook wil ik schrijven over de nieuwe versie van de populaire Distressor. In tegenstelling tot Alleen Pin, kan het merkbaar nuttiger zijn.

Stemvervormer

Voice distorter is een softwaretool waarmee u de stem uit een tekst halen en deze vervolgens opnieuw coderen naar het audioformaat dat door uw computer wordt gebruikt. Waar kan ik stemvervormer verkopen? Ik zal hier niet uitleggen de fundamentele stappen om stem vervormer te gebruiken, maar in plaats daarvan zal ik een video laten zien hoe stem vervormer werkt in een real life situatie.

Wanneer u een geluidsbestand wilt downloaden, luistert u er niet alleen naar in een virtueel opnamesysteem, maar moet u het downloaden en opslaan in uw eigen persoonlijke map. Nu is deze map is waar u al uw bestanden opslaan en het betekent ook dat u het bestand alleen downloaden naar een map waar u toegang hebt en het bestand kan worden gewijzigd zonder dat u het oorspronkelijke bestand hoeft te verliezen.

Wanneer u een nieuwe map maakt, moet u ook kiezen welk type bestand u wilt opslaan, omdat er bestanden zijn die niet werken met andere typen bestanden. Het eerste bestandstype dat u kiest, is een MIDI-bestand, een soort bestand dat wordt gebruikt in veel virtuele opnamesystemen, zoals de Mac OS X Audacity of Windows Media Player. U de Windows-versie van Audacity gebruiken om te luisteren naar het geluid dat u zojuist hebt gedownload, maar u moet het bestandstype selecteren in het pop-upmenu, waar u de volgende vervolgkeuzelijst gebruiken om uw bestandstype te kiezen: 1) AIFF 2) WAV 3) MP3 4) MP4 5) AVI. Om het bestand op te slaan dat u zojuist hebt gedownload, u het gemakkelijkst een map op uw bureaublad maken, waarin u uw bestand plaatsen. Zodra u uw nieuwe map hebt gemaakt, is de map die u op uw bureaublad hebt gemaakt, nu uw geluidsbestand. Er zijn veel software die hetzelfde kan doen, zoals de uitstekende Audacity. In dit artikel zal ik u laten zien hoe u een geluidsbestand voor uw vervormer te selecteren, met behulp van dezelfde manier die we gebruikten voor de Mac-versie van Audacity. De stappen zijn eenvoudig, volg ze gewoon en je hier een volledige tutorial vinden. Stap één: Selecteer uw geluidsbestand in Stap twee van Audacity: Converteer het naar een indeling die kan worden gebruikt voor de vervormer Als het geluidsbestand dat u wilt converteren in WAV-indeling is, u de volgende opdracht gebruiken om het om te zetten naar WAV-indeling: echo -e "filename.wav" | sudo apt-get -y install win32conv U ziet een bericht vergelijkbaar met: Het invoerbestand: 'filename. In vergelijking met stemvervormer vergelijk kan het dus veel opmerkelijker zijn. wav' is niet gevonden. Controleer de bestandsnaam handmatig.