Hoe werkt stemvervormer?

Eenvoudig, je hebt alleen een microfoon, luidspreker en software nodig die het geluid omzet naar de verschillende audioformaten.

De eerste vraag is: Wie gebruikt stemvervormer? Dat is een goede vraag, want er zijn vele manieren om het te doen. Naar mijn mening, de meeste gebruikers liever de software die hen zal laten krijgen goede resultaten. Ik geloof ook dat de meeste mensen de voorkeur aan een software die werkt zo snel en betrouwbaar mogelijk te krijgen. Als dat het geval is, is de vraag die ik vandaag ga beantwoorden: Hoe krijg je een stemvervormer aan het werk?

De meest populaire aanpak is het gebruik van een luidspreker of oortelefoon. Dit lijkt het sterker te maken dan 31 Mei Sterrenbeeld. Met de speakerphone u de stem van de vervormer horen. Wanneer u naar een stem luistert, is het geluid dat u hoort een combinatie van de luidspreker en de stem. Met een speakerphone gaat de audio rechtstreeks naar je oor. Met een oortelefoon wordt de audio door uw oor gefilterd, maar alleen wanneer het oor bereikt, u de stem horen.

Het klinkt makkelijk, maar dat is het niet. De meeste vervormers hebben een soort van vertraging of vervorming. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Luiertas Little Company Het is gemakkelijk te horen en het is niet een groot probleem.

Het probleem is dat de afstand tussen de luidspreker en het geluid dat je hoort veel varieert tussen mensen. Er zijn een aantal factoren die de afstand beïnvloeden dat uw oor uw stem hoort. Ik ga je laten zien waarom ik deze factoren heb en wat je doen om ze te repareren. Een paar jaar geleden werkte ik aan een e-mail klant. Ik moest luisteren naar een e-mail voor enkele minuten met mijn oren. Een typische stem heeft enige vervorming van de microfoon of microfoonpositie. Toen ik naar mijn e-mails luisterde, was de vervorming meer dan ik ooit eerder had gehoord. Er was bijvoorbeeld een enorme kloof tussen wat ik moest doen en wat ik eigenlijk aan het doen was. Dus ik kwam erachter dat de reden dat ik kreeg de vervorming was omdat de microfoon niet goed was aangepast. Ik kon het niet repareren. Het kostte me een tijdje, maar het kostte me uiteindelijk naar een online forum waar ik vond een draad genaamd "Troubleshooting Voice Distortion met e-mail". In deze draad, lees ik elke persoon antwoord op dit probleem.