Dat is hoe ik test

Wij zijn van mening dat elke stemvervormer ten minste 99% geluidloos moet zijn, maar er is geen reden om het te beperken tot 99%. We zijn altijd bereid om te praten met degenen die momenteel gebruik maken van en testen stem vervormers, maar vergeet niet dat het niet onze plaats om u te adviseren over het gebruik van hun producten of raden een individuele stem vervormer. Dit moet een plaats voor bespreking en bespreking zonder oordeel zijn. We hopen dat u geniet van deze discussie, maar we geloven niet dat het een geschikte plek voor u om advies te geven over het gebruik van onze producten.

De auteur van de post, die heeft gewerkt met een verscheidenheid van vervormers voor meerdere jaren, zegt in een reactie op mijn post: Daar ben ik het niet mee eens. Je hebt het mis over veel dingen. De eerste is dat er niet zoiets als 99% geluid vrij.

We gebruiken de nieuwste audioverwerkingstechnologie om de meest geavanceerde resultaten aan onze klanten te leveren. We zijn voortdurend onze methoden aan het verfijnen en we gebruiken nog steeds wat oudere technologieën.

Dus om samen te vatten ... we hebben een nieuwe geluidsvervormende technologie ontwikkeld die flexibeler, maar nauwkeuriger is dan ooit. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze technologie, het toevoegen van nieuwe functies en het verbeteren van onze processen om de hoogste kwaliteit audio te leveren aan onze klanten. Voor meer informatie over onze technologie en hoe deze werkt, raadpleegt u de volgende links: Ons onderzoek toont aan dat de meest populaire redenen voor het gebruik van een online vervormer zijn: Je moet een bepaald geluid dat je leuk vindt kwijtraken. Je hebt gewoon geen tijd om ernaar te luisteren. U wilt geen geld uitgeven aan een professionele geluidsvervormende oplossing. Onze oplossing is gebaseerd op een combinatie van technieken en technologieën, waarvan allemaal bewezen is dat uw opnames beter klinken. Hier is hoe: 1. Een diepgaande zoektocht naar het gewenste geluid 2. Een audio-analyse van het geluid

Dankzij ons testlaboratorium hebben we verschillende producten kunnen verifiëren en ervoor kunnen zorgen dat ze hun claims daadwerkelijk waarmaken. We hebben hier alle resultaten gepubliceerd, zodat mensen kunnen zien hoe goed de verschillende producten presteren. Als u een klant bent, of een expert en de producten wilt bespreken, of gewoon vragen wilt stellen, laat het ons dan weten!

Voor klanten biedt het testlab ook een service voor particulieren die ook de producten die ze kopen willen testen. Om dit aan te vragen, stuur een e-mail [email protected].

Om ervoor te zorgen dat we deze resultaten aan u kunnen leveren, hebben we een nieuw klantenserviceportaal opgezet. U vindt het hier:

Als u wilt weten hoe we aan de resultaten zijn gekomen, of als u ons feedback wilt geven, neem dan gerust contact met ons op! In het bijzonder horen we graag van klanten die de producten hebben geprobeerd die we tot nu toe hebben getest en die eventuele gebreken hebben opgemerkt.