About us

Mijn Ebook, die "voice distorter: the complete guide to the software" wordt genoemd, is hier beschikbaar. Mijn boek is te koop in twee talen: Nederlands en Engels. Ik hoop binnenkort een recensie te schrijven voor mijn boek in het Engels. Als u geïnteresseerd bent in mijn boek, vindt u de link naar mijn e-shop hier.

Hoe gebruik ik de software?

Wanneer u de software gebruikt, moet u uw e-mailadres hebben. Dit is een manier om me te laten weten wanneer u mijn boek hebt gekocht en om u updates te sturen. Wanneer u uw aankoopmail van mij ontvangt, heb ik ook uw e-mailadres nodig. Houd er rekening mee dat de link om mijn boek te kopen is in de e-mail die u ontvangt van mij.

Mijn e-mail is niet in het juiste formaat?

Helaas werkt sommige van de software niet goed zonder mijn e-mailadres. De e-mail die u ontvangt bij de aankoop van mijn boek zal altijd een platte tekst bestand, die niet toestaat dat u het bestand te bewerken voordat u het naar mij. Ik kan echter de bestandsindeling van uw e-mail wijzigen voordat u deze naar mij stuurt.

In 2012 werd ik geïnterviewd door het radioprogramma Nieuwe voor een programma niet, uitgezonden door de Nederlandse publieke radio Nederlandse Spoorwegen. Hier geef ik een beetje achtergrondinformatie over mijn werk en een beetje over het project waar ik aan werk.

Eerst een beetje over mij. Ik ben een 29-jarige afgestudeerde student in Nederland aan de Technische Universiteit nederland. Ik ben ook een van de hoofdauteurs van de Voice Distortion Analyzer: Voice and the Brain project en ik leid dit project als co-editor. Voor mij maakt het werk aan dit project deel uit van mijn algemene onderzoeksproject, dat de ontwikkeling van onderzoeksinstrumenten in audio-analyse en computervisie omvat. Dit werk richt zich voornamelijk op de identificatie en analyse van niet-gehumaniseerde spraak in audio-opnamen. Ik ben vooral geïnteresseerd in spraakpatronen en hun structuur, zoals: a) hoe menselijke of niet-menselijke spraak wordt geproduceerd (of vervormd door kunstmatige algoritmen), b) hoe verschillende soorten spraak worden gecreëerd en wat is de akoestische basis van deze structuur.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school probeerde ik een professionele audio-ingenieur te worden, maar ik vond mezelf werken voor een muzieklabel. Op het einde, realiseerde ik me dat het niet iets wat ik kon doen op mijn eigen en besloot om een baan als geluidsredacteur te krijgen. Toen begon ik met behulp van een microfoon vond ik op Ebay.

Ik ben een native Dutch speaker en ik heb een diploma in Spraakcommunicatie. Dus, ik ben zeer geschikt om audiobestanden voor een website te behandelen. Ik kan teksten vertalen en voice-overs doen. Ik hou van vertalen en ben er altijd goed in geweest. Ik heb veel Nederlandse artikelen en blogposts geschreven. En ik kan tekst vertalen op mijn telefoon en tablets. Ik heb ook een paar nummers geschreven als gastzanger voor de Zweedse rockband I Knead. Dus ik heb veel te bieden.

Op sociale media vind je mij als Thomas Dijks.

Dit is mijn eerste post over vervormer, die ik heb gemaakt om te leren over, dus alsjeblieft, geduld met mij voor de eerste paar zinnen. Vervormers zijn een belangrijk hulpmiddel voor voice-over kunstenaars, en ze zijn ook zeer krachtig. Als u niets weet over deze tool, of als u niet bekend bent met de mogelijkheden, dan is het misschien een goed idee om deze video eerst te bekijken. Om de video te maken heb ik een microfoon, een toetsenbord en een geluidskaart nodig. Als u een microfoon- en microfoonkabel in uw computer hebt, u deze met uw computer verbinden met een eenvoudige soldeer- en strippen-van-de-man-vrouw-man-vrouw-vrouwkabel. Als uw computer niet is uitgerust met een microfoon, u de ingebouwde microfoon van de computer gebruiken. Als je al weet hoe je geluidskaarten aansluiten, moet je nog steeds het bericht over geluidskaarten lezen om ervoor te zorgen dat je geluidskaart de juiste hoeveelheid geluid heeft.

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik van muziek hou en ik dacht dat ik mensen kon helpen om productiever en gelukkiger te zijn door mijn stem te laten zijn die ik wil dat het is.

Deze site is meestal gewijd aan voice editing en heeft ook andere coole dingen zoals mijn eigen podcast waar ik praat over mijn voice-dither software, het proces van het produceren van nieuwe soundtracks, en mijn youtube kanaal waar ik advies geven over voice acting en voice-over werk. Het is gemaakt met het doel om mensen te helpen op een soortgelijke manier doe ik. Mijn stem heeft een heel bijzondere kwaliteit. Het was altijd moeilijk voor mij om op dat punt te komen. Ik heb altijd een sterke en sterke stem gehad. Ik had altijd het gevoel dat het een geschenk van God was, dus ik wilde dit geschenk gebruiken om anderen te helpen.